Veelgestelde vragen

Wanneer start ik met de zoektocht naar mijn trouwjurk?

We raden je aan om 9 tot 12 maanden voor je bruiloft te starten met zoeken en om je jurk 6 tot 9 maanden voor je bruiloft te kopen. Afhankelijk van de ontwerpers duren de leveringen 3 tot 5 maanden. Als je deze tijden aanhoudt, heb je jouw trouwjurk zeker op tijd

Een spoed bestelling is natuurlijk ook mogelijk, houd er wel rekening mee dat dit gepaard gaat met extra kosten.

Moet ik een afspraak maken?

Bij OUI werken wij enkel op afspraak. Tijdens het bijzondere moment dat een bruidsjurk gekozen gaat worden mag je dan ook onze volledige aandacht verwachten. Je kan jouw afspraak hier maken. Indien je een afspraak buiten onze vaste openingsuren wenst, gelieve contact met ons op te nemen.

Heb je nog wat inspiratie nodig ? Neem dan eerst een kijkje bij onze designers.

Hoe lang duurt een afspraak?

Een afspraak duurt twee uur. Dit geeft jou voldoende tijd om om al jouw droomjurken te passen.

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Wij raden aan om naadloos ondergoed te dragen en een bh zonder bandjes of met een open rug. Het allerbelangrijkste is dat jij datgene draagt waar je comfortabel en gemakkelijk in voelt. Indien jij jouw trouwschoenen al hebt, neem ze mee!

Verder vinden wij het ook fijn als je zo min mogelijk make-up op hebt, om onze jurken in topconditie te houden.

Wie neem ik mee?

We adviseren ongeveer 3 mensen mee te nemen die jou het beste kennen en dit moment extra bijzonder zullen maken. Indien je toch liever met een grotere groep wil langskomen, is dit zeker geen probleem. Gelieve ons op voorhand te verwittigen zodat wij het voor iedereen zo comfortabel mogelijk kunnen maken.

Hoeveel kost een jurk bij OUI?

De prijzen liggen ongeveer tussen zo’n €1.300 – €4.500.

Wat zijn de standaard maten van de sample jurken?

De maten van de bruidsjurken in onze boetiek zijn 38 t/m 42, maar maak je geen zorgen als jouw maat hier buiten valt. Wij kunnen deze aanpassen om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de jurk jou staat.

Ik heb mijn droomjurk gevonden, hoe gaat het nu verder?

Fantastisch! Wij nemen jouw maten op en bestellen de jurk bij de ontwerper. Wanneer jouw jurk bij ons binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Daarna nodigen wij jou uit om deze nogmaals te passen om na te kijken of er nog verdere aanpassingen nodig zijn. Indien dit het geval is, geven wij deze door aan onze coupeuse. De kosten daarvan zijn niet opgenomen in de prijs van de jurk en deze moet je achteraf apart betalen. Daarna nodigen we je uit voor een tweede en meestal laatste pasbeurt.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Wij accepteren credit / debit card en contant geld.

Je kan er voor kiezen om meteen 100% van het aankoopbedrag te betalen. Het is ook mogelijk om 70% te betalen bij aankoop en 30% wanneer je je jurk ophaalt.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Al onze jurken worden handgemaakt. Bij het bestellen van de jurk gaan de designers meteen aan de slag om deze zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Het is dus niet meer mogelijk om na de aanbetaling de jurk te annuleren.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Kom langs in onze bridal boutique

Ben je klaar om OUI tegen je droomjurk te zeggen?